een professionele website al voor € 499,-

Website

Een website maken kan bijna iedereen vandaag de dag. Een professionele website kun je echter beter laten maken. Je wilt immers betrouwbaar en professioneel overkomen naar je klanten toch? Dit kan alleen wanneer je website voorzien is van een webdesign wat aansluit bij je huisstijl en helemaal is ingericht naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren
responsive website
Webdesign-RRichard.nl
RRichard.nl bouwt op maat gemaakte websites. We inventariseren je persoonlijke behoeftes. Het doel wat je hebt met je website. En hoe je de site het liefst vormgegeven ziet worden. Aan de hand van deze inventarisatie gaan we ontwerpen en vervolgens bouwen. Het bouwen van websites gebeurt bij ons volgens de laatste richtlijnen. Zo is een op maat gemaakte website bij ons altijd:
  • 100% responsive (geoptimaliseerd voor mobiel en tablet)
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Altijd met de juiste codes (goed voor de sitesnelheid en vindbaarheid in Google)
Wacht niet langer en vertel ons snel wat jij zoekt in een op maat gemaakte website. We gaan graag met je in gesprek om de website te bouwen die jouw onderneming naar het volgende plan gaat trekken!

Website onderhouden

We zeiden het hierboven al: met de huidige content management systemen kan vrijwel iedereen een eigen simpele website bouwen. Maar tussen het maken van een website en het onderhouden van een professionele website zit nogal een verschil.

De techniek achter de website is ingewikkelde materie die niet voor iedereen te doorgronden valt. Als professioneel programmeur kan RRichard.nl er voor zorgen dat je nooit meer hoeft om te kijken naar het onderhoud van je website. We nemen deze taken graag van je over en zorgen er voor dat je veilig gebruik kunt maken van je eigen website. Of deze nu door ons gebouwd is, of door iemand anders. We staan graag voor je klaar om je website te onderhouden!

Zorg vandaag nog voor een veilige website en neem hier direct contact met ons op.

Ook een professionele website?