Webshop

Een professioneel gebouwde webshop draagt bij aan een goede klantenervaring op je website. Zeker als leverancier van producten is het belangrijk om de juiste uitstraling te hebben naar de bezoeker toe. De dertien-in-een-dozijn websites die overal op het internet te vinden zijn, hebben deze uitstraling niet. Wil je professioneel van start met je webwinkel, dan is het een must om een professionele webshop te laten maken. RRichard.nl bouwt webshops die voldoen aan je verwachtingen en voorzien zijn van alle belangrijke functies die een webwinkel vandaag de dag nodig heeft.

Een webshop laten maken is niet iets wat je zomaar doet. Er moeten over tal van dingen nagedacht worden. Het design en de uitstraling, maar bijvoorbeeld ook betaalmethodes, een facturatiesysteem en voorraadbeheer. Bij RRichard.nl zijn we in staat om webshops op maat te bouwen waarbij alle belangrijke functies die jij nodig hebt voor je webshop geïntegreerd zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Webdesign in je huisstijl
  • Belangrijke betaalsystemen zoals iDeal, PayPal en Afterpay
  • Alternatieve betaalmethodes
  • Aanvullende modules zoals voorraadbeheer en Custom Relationship Management (CRM)

We gaan graag het gesprek met je aan om zo te inventariseren aan welke wensen en voorkeuren je nieuwe webshop moet voldoen. Aan de hand van de verzamelde gegevens leveren we je een webdesign op en bouwen vervolgens je webshop helemaal op maat.

 

Webshop onderhouden

Nog ingewikkelder dan de techniek achter een website, is de techniek achter een professioneel gebouwde webshop. Logisch, want er zijn meer zaken om rekening mee te houden. Het onderhoud van een webshop is dan ook iets wat je beter over kunt laten aan een professioneel.

Zo weet je immers zeker dat je klanten altijd gebruik kunnen maken van een veilige website die voortdurend up-to-date gehouden wordt. Cybercriminelen en andere kwaadwillenden azen maar wat graag op de gegevens die tussen je website en je klanten verzonden worden. Laat ons er voor zorgen dat ze geen schijn van kans maken om deze privcaygevoelige informatie te onderscheppen.

Want of je nu je webshop door ons hebt laten maken of elders: wij staan graag voor je klaar om je webshop te onderhouden! Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook een professionele webshop?