RRichard.nl ook voor computer reparatie en installaties

Computer reparatie

Zolang ze werken zijn computers en laptops prachtige apparaten. De wereld ligt aan je voeten. De andere kant van de planeet bereik je in millisecondes. Maar toen deed je computer het opeens niet meer. Het beeld ging op zwart en de PC start niet meer op. Weg WereldWijdeWeb. Gelukkig is het probleem met je computer vaak met een simpele reparatie opgelost. Ook voor computer reparatie staat RRichard.nl graag voor je klaar!
computer reparatie installatie
computer reparatie installatie

Unieke service

Met onze computer reparatie service helpen we je bij een ingewikkeld stukje techniek. Een kapotte PC of laptop brengt namelijk veel ergernis met zich mee, simpelweg omdat veel mensen niet goed weten hoe ze problemen en defecten aan een computer kunnen oplossen. Het is een beetje hetzelfde als met een auto. Die breng je ook 9 van de 10 keer gewoon naar de garage toch? Omdat niet iedereen over de kennis en middelen beschikt om de auto zelf te repareren.

Wat de meeste mensen met een kapotte auto niet doen, gebeurt met een defecte computer juist wél vaak: ze vervangen de PC die stuk is voor een gloednieuw exemplaar.

Onnodig als je het ons vraagt. Met de juiste reparatie kan je PC of laptop er vaak weer jaren tegenaan.
Bij RRichard.nl voorkomen we dan ook liever dat je naar de winkel rent om een nieuwe computer aan te schaffen en verzorgen we de computer reparatie voor je.

Dit doen we op 3 manieren:

 • Bij jou op locatie
 • Bij ons op locatie
 • Op afstand (remote control)

99% van de computerproblemen zijn namelijk gewoon vanaf afstand op te lossen. Je hoeft de PC niet los te koppelen. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Wij loggen vanaf afstand in en verhelpen het probleem. Lukt dit niet via remote control? Dan kunnen we altijd nog een afspraak bij jou of bij ons inplannen.

Met de unieke service loopt u helemaal geen risico, want lukt het toch niet om het probleem te verhelpen dan betaald u helemaal niets!

Direct je computer probleem verhelpen dan maar?

Hardware en software reparaties

Computerproblemen hebben natuurlijk niet altijd met software te maken. Soms kan ook de hardware van de PC of laptop beschadigd zijn. Wederom absoluut geen reden om dan maar meteen de hele PC langs de straatkant te zetten. Vaak is het computerprobleem opgelost door een onderdeel te vervangen of te repareren. Dus ook voor hardware computerreparatie kun je bij RRichard.nl terecht. We komen bij je langs (of je brengt de computer bij ons) en we repareren en/of vervangen het defecte onderdeel. Andere veel voorkomende computer problemen waar we je graag bij helpen zijn:
 • Een computer die niet opstart
 • Een computer die traag is
 • Geen of zwart beeld
 • Virussen, malware en Trojaanse paarden
 • Internet- of e-mailproblemen
 • Defecte hardware
 • Langzame pc of laptop
 • Erger je niet langer aan de kapotte computer en neem snel contact met ons op. We staan klaar om je PC of laptop te repareren!
computer reparatie installatie

Computerhulp nodig?